Selasa, 05 Februari 2013

Tugas Laporan Bahasa Daerah

Diposkan oleh adherista prasnasetianingtyas di 01.01
Reaksi: 


Kegiatan ekstrakulikuler pramuka (dharma putra)
 
KERANGKA LAPORAN
A.  Murid kang melu Dharma Putra
1.    Akeh murid wadon
2.   Murid wadon luwih rajin lan tertib
3.   Murid lanang teges
4.   Bocahe nganggo seragam sekolah lan seragam khusus latihan
5.   Bocahe kompak
B.   Pembina Dharma Putra
1.    Pembinane ana 4, lanang 3, wadon 1
2.   Saka sekolah ana 3, saka sekolah liya ana 1
C.   Wektu lan Papan
1.    Dharma Putra latihane dianakake saben dina sabtu lan minggu
2.   Dina sabtu jam 12.30 – 14.30
3.   Dina minggu jam 08.00 – 12.00

 LAPORAN:
        Dharma Putra yaiku salah sawijine ekstrakulikuler ing SMPN 14 Malang. Bocah kang melu dharma putra iku ana 60 murid. Murid lanang ana 16 lan murid wadon ana 44 bocah.
        Pembinane yaiku Kak Rose, Kak Ayik, Kak Agung lan Kak Narko. Kak Narko Pembina saka njobo sekolah, sing liyane saka sekolah SMPN 14 Malang
        Latihan Dharma Putra dianakake saben dina sabtu lan minggu. Saben dina sabtu ing sekolah SMPN 14 Malang ngewajibake murid kelas 7 melu ekstrakulikuler pramuka jam 12.30 nganti 14.30. Murid Dharma Putra diwajibake ngrewangi Pembina ngajar kelas 7 lan latihan. Yen dina Minggu latihanne jam 08.00 nganti 12.00 khusus gawe latihan dharma putra dhewe. Ing latihan dina sabtu nganggo seragam pramuka, yen dina minggu biasane nganggo seragam dharma putra
        Ing latihan Dharma Putra, murid wadon luwih rajin lan tertib ketimbang murid lanang, nanging murid lanang luwih teges. Dharma Putra biasane latihan ngadekno tenda, tali temali, sandi, morse, lan PBB. Lan sing paling apik saka Dharma Putra yaiku kompak.

0 komentar on "Tugas Laporan Bahasa Daerah"

Poskan Komentar

Tugas Laporan Bahasa Daerah



Kegiatan ekstrakulikuler pramuka (dharma putra)
 
KERANGKA LAPORAN
A.  Murid kang melu Dharma Putra
1.    Akeh murid wadon
2.   Murid wadon luwih rajin lan tertib
3.   Murid lanang teges
4.   Bocahe nganggo seragam sekolah lan seragam khusus latihan
5.   Bocahe kompak
B.   Pembina Dharma Putra
1.    Pembinane ana 4, lanang 3, wadon 1
2.   Saka sekolah ana 3, saka sekolah liya ana 1
C.   Wektu lan Papan
1.    Dharma Putra latihane dianakake saben dina sabtu lan minggu
2.   Dina sabtu jam 12.30 – 14.30
3.   Dina minggu jam 08.00 – 12.00

 LAPORAN:
        Dharma Putra yaiku salah sawijine ekstrakulikuler ing SMPN 14 Malang. Bocah kang melu dharma putra iku ana 60 murid. Murid lanang ana 16 lan murid wadon ana 44 bocah.
        Pembinane yaiku Kak Rose, Kak Ayik, Kak Agung lan Kak Narko. Kak Narko Pembina saka njobo sekolah, sing liyane saka sekolah SMPN 14 Malang
        Latihan Dharma Putra dianakake saben dina sabtu lan minggu. Saben dina sabtu ing sekolah SMPN 14 Malang ngewajibake murid kelas 7 melu ekstrakulikuler pramuka jam 12.30 nganti 14.30. Murid Dharma Putra diwajibake ngrewangi Pembina ngajar kelas 7 lan latihan. Yen dina Minggu latihanne jam 08.00 nganti 12.00 khusus gawe latihan dharma putra dhewe. Ing latihan dina sabtu nganggo seragam pramuka, yen dina minggu biasane nganggo seragam dharma putra
        Ing latihan Dharma Putra, murid wadon luwih rajin lan tertib ketimbang murid lanang, nanging murid lanang luwih teges. Dharma Putra biasane latihan ngadekno tenda, tali temali, sandi, morse, lan PBB. Lan sing paling apik saka Dharma Putra yaiku kompak.
 

You can call me Eris ^^ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal